Un proiect ambiţios: NEXTads Romania
Scris de Cristian Carp Cristian Carp
Student. Antreprenor.
Wild Media Romania
Initiator NEXTads

29 Martie 2013

Deoarece ne apropiem încet de 10 000 de utilizatori înscrişi în sistem dorim să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi să vă oferim câteva informaţii despre noi şi despre proiectul NEXTads.

În prezent proiectul NEXTads Romania este derulat şi menţinut de Wild Media Romania, un start-up condus de tineri antreprenori care doresc să se exprime prin inovaţie şi excelenţă în fiecare proiect, puteţi afla mai multe despre noi şi proiectele noastre aici.

Istoricul proiectului începe din Octombrie 2012, când prima versiune a platformei NEXTads este concepută de către 3 studenţi în timpul hackathon-ului HACKOVER: A hacker's night out" după 24 de ore intense de programare. După mai multe luni de activitate proiectul primeşte o noua identitate, o nouă direcţie şi este re-lansat oficial pe 11 Februarie sub forma NEXTads Romania, prima platformă de Social Media Affiliate Marketing de pe Facebook din România.


Imagine din timpul Hackathon-ului din 28 Octombrie 2012

Datorită faptului că publicul a fost receptiv în prima săptămână am atins numărul de aproximativ 2500 de oameni înregistraţi în aplicaţie şi am primit feedback pozitiv care ne-a încurajat să mergem mai departe şi să construim un sistem mai bun şi mai eficient. În scurt timp de la lansare am încheiat primul parteneriat pentru affiliate marketing cu un magazin online din România, pentru ca mai apoi să populăm lista de campanii cu produse noi.

Din Martie 2013 proiectul NEXTads a fost inclus în Innovation Labs, un program de pre-accelerare a start-up-urilor din România. Echipa noastră de dezvoltare a participat la hackathon-ul organizat de Innovation Labs şi a fost aleasă să treacă în etapa următoare, care include 10 săptămâni de intense mentoring cu specialişti din companii precum Microsoft, Adobe, IXIA şi multe altele. La finalul celor 10 săptămâni vom prezenta proiectul în faţa a 30 de investitori.

Împreună cu aproximativ 10 000 de persoane care ne acordă încredere vom construi cel mai mare sistem de social media affiliate marketing din România, vă mulţumim!

Find Cristian on Google+